Partner worden
Industrie

Met MHK Belgium profiteert u van vele voordelen

Naast de ondersteuning van de handelaar was een ander doel van de oprichting van de MHK Group in 1980 het creëren van een krachtig netwerk tussen industrie, handel en consument. Een netwerk waarvan alle partijen in gelijke mate profiteren. Als zodanig hecht ook MHK Belgium grote waarde aan een nauwe samenwerking tussen handel en industrie, want om hun omzet te vergroten en om verder te groeien heeft de industrie sterke handelaars nodig, en hebben de handelaars van MHK Belgium sterke industriële partners nodig.

Via gezamenlijke verkoopactiviteiten, marketing- en reclameconcepten, incentives of gezamenlijke presentaties op beurzen stuurt de groep de omzet vanuit de aangesloten bedrijven gericht naar haar industriële partners in de segmenten keukenmeubilair, elektrische apparaten en accessoires. Bovendien vinden in samenwerking met de contractleveranciers op regelmatige basis trainingen plaats voor de handelaars en keukenspecialisten. Met dit pakket draagt MHK Belgium ook bij aan een duurzame versterking van de industrie.

Zo wordt u industriële partner van MHK

MHK Belgium wil sterke industriële partners hebben in de segmenten keukenmeubilair, elektrische apparatuur en accessoires. Alle partijen profiteren van de kracht van een sterke Europese community die innovatief is en nauw samenwerkt.

Bent u ook geïnteresseerd om samen met MHK Belgium de handel en daarmee uw eigen positie te versterken? Wilt u ook profiteren van de synergieën binnen de succesvolste groep van Europa voor kleine en middelgrote keuken- en meubelhandelaars? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons gewoon een e-mail.

Uw contactpersoon:

Dealer

Jeroen Geldhof, Bedrijfsleider van MHK Belgium

MHK BELGIUM S.A.
Bahnhofstraße 35
4700 Eupen


Telefon: +32 87 65 29 26
Telefax: +32 87 65 29 27
E-Mail: info@mhk.be

Partner worden Industrie