MHK Belgium
Coöperatie

Wij zijn samen verbonden aan de toekomst.

Marketing, handel, samenwerking

MHK Belgium maakt deel uit van de MHK Group, de leidende Europese bedrijvengroep voor kleine en middelgrote keuken- en meubelhandelaars met meer dan 3.400 leden. De talrijke handelspartners in België, Nederland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Groot-Brittannië profiteren van de waardevolle synergieën binnen de groep.

MHK Belgium ondersteunt sinds 1997 haar partners uit de keuken- en meubelbranche met een uitgebreid dienstenaanbod om zich met succes op de markt te handhaven en verder te kunnen groeien.

Ondertussen werkt de MHK Group samen met meer dan 170 Belgische handelspartners, aan wie zij eersteklas inkoopcondities en een ruim dienstenaanbod biedt, evenals marketingconcepten en merken specifiek voor de doelgroep.

MHK Belgium combineert:
  • de beste inkoopcondities voor de leden door middel van een praktische bundeling van de inkoop
  • het grootste dienstenaanbod van één partij voor handel en industrie
  • de sterkste industriële partners – in België en daarbuiten
  • de meest succesvolle merken en marketingconcepten voor verschillende doelgroepen

De organisatiestructuur van de coöperatie en de unieke onderlinge netwerking maken het mogelijk om altijd flexibel, snel en met de nodige knowhow te reageren op actuele ontwikkelingen en om de sterke punten van individuele leden te accentueren. Leden van MHK Belgium hebben het voorrecht een beroep te kunnen doen op alle diensten van specialisten uit de branche, van advisering via reclame tot software.

MHK Belgium heeft tot doel kleine en middelgrote keukenhandelaars te ondersteunen. Door hun krachten te bundelen staan ze competitiever in de markt en kunnen ze beter concurreren met de grote keukenbedrijven. Naast eersteklas inkoopcondities krijgt elke handelspartner ook nuttig advies op het gebied van marketing, IT en bedrijfsbeheer. MHK Belgium bemiddelt tussen de belangen van de industrie en de handel. Uit de resultaten en ervaringen blijkt dat alle partijen hun omzet en succes kunnen verhogen door als partners samen te werken.