Dienst­verlening
Marketing

Professionele offline en online concepten

Op de huidige sterk beconcurreerde markten zijn marketing en reclame de belangrijkste succesfactoren geworden. Met onze doeltreffende reclameconcepten kunt u nog meer potentiële klanten benaderen om zo te zorgen voor meer toeloop naar uw showroom. Het doel daarbij is om uw bedrijf tot de nummer één te maken voor uw lokale klanten.

Onze reclameprofessionals met ruime ervaring in de branche versterken uw lokale positie met individuele strategieën op het gebied van reclame en marketing. Ze geven u waardevolle ondersteuning bij uw merkenbeheer en bij het uitwerken van een professionele externe presentatie, zowel offline als online. U ontvangt deskundige hulp, individueel advies en persoonlijke begeleiding voor alle aspecten van uw communicatie:

  • advertenties
  • verkooppromotie
  • perscommunicatie
  • events
  • acties

Wij slaan een brug tussen u en uw doelgroep.

Internet en intranet

Commercieel succes is enkel mogelijk als u snel en direct kunt communiceren met handelspartners, leveranciers en de MHK Group. Ons onmiskenbaar competitief voordeel: het extranet – MHKnet genoemd. Hier vindt u tal van praktische informatie, condities, betalingsinformatie, commerciële gegevens en interessante downloads. Bovendien stelt onze internetprovider aan de MKH-partners uitstekende digitale middelen en marketingtools ter beschikking. Zo kunt u klanten winnen en aan zich binden. Desgewenst kunnen we een website op maat voor u ontwikkelen.

Diensten marketing